INTRODUKSJON OG KONKURRANSER


Vi arrangerer turneringer og introduksjon og trenings timer  for voksne, junior og bedrifter. Turneringene gjøres i samarbeid med Just Padel Hellerudsletta.  I starten vil vi ha fokus på introduksjoner for nybegynnere og lavterskel konkurranse med spillet "Americano". Americano kan gjennomføres med 8-20 spillere, hvor man kan delta i par eller som enkelt spiller. Spillet har grunnspill og sluttspill og varer ca. 2-3 timer per turnering. 


Er du ny medlem i Lillestrøm Padel Club, får du en gratis introduksjons time med instruktør (4 deltakere per introduksjonstime).

BILDER FRA INTRODUKSJONSTIME OG KONKURRANSER

Last ned playtomic app for å leie bane hos Just Padel Hellerudsletta;


KOMMENDE TRENINGER

JUST PADEL HELLERUDSLETTA


LPC fortsetter med gruppe treninger i 2024


Vi starter gruppetreninger med 2-4 deltakere, hvor du får intstruksjon av Padel Instruktør/Coach Base. Gruppene vil fortrinnsvis deles inn i nivå/alder og ha fokus på teknikk, konsept og taktikk. Du vil få trening i basis slag (forehand, backhand, serve,  volley, lobb og bandeja. Det blir også timer med fokus på bakvegg spill og etterhvert mer avanserte slag.

Prisen for 1 time i gruppe er Kr 400,- og inkluderer trener og baneleie.

Ta med noen venner og bli med på et par morsomme og utviklende timer med Padel trening!


Det er også mulig med Personlig Trening  - pris per time Kr 800,-

Trener er sertifisert fra Prio Academy - Padel Coach - Base

Følg med på Facebook for treningstimer på Hellerudslatta

Padel Event - Costa del Sol 

Fuengirola Beach


Dere bor i komfortable leiligheter direkte på stranden i Fuengirola. Leilighetene har terrasse mot stranden og flere soverom og bad, samt kjøkken, stue/spiseplass. Du blir hentet og levert på flyplassene og kjørt til Padel baner som ligger 5 min unna stranden/leilighet. Vi har reserverte plasser på La Cubana Beach Club med komfortable solsenger, parasoller på den mest populære strand restaurant i Fuengirola. Vi har tilgang til SUP (stand up padel board) og beach volleyball/padel på stranden!

Padel Trening - langhelg (4 dager)


Ønsker du å reise ned til Spania og spille Padel på topp utendørs anlegg med profesjonelle spanske padel trenere? BCX Event arrangerer turer i vinter/vår. Du blir hentet på Malaga flyplass og bor direkte på stranden i Fuengirola. 3 dager med padel spill og instruksjon av sertifiserte trenere. Vi spiller/Itrener 2-3 timer formiddag og slapper av på beach club m/padel og severdigheter/shopping på ettermiddagen. Ta med noen venner og vi ordner resten for padel spill og sol/strand!

Se tidspunkt og priser nederst på siden.

Turer - vinter/vår 2024

4 dager - inkl. overnatting, leie baner, totalt 8-10 timer padel, Personlig Trenere, transfer til/fra Malaga flyplass og lunsj/drikke  på Padel center.


Vi har turer fra januar til mai 2024


Ankomst onsdag og hjemreise søndag


Pris per person; Kr 4 900,- (eksklusive flyreise t/r Malaga)

Tillegg enkeltrom; Kr 1 200,-